Dorit de marile cluburi de pe "Batranul Continent", Javier Pastore a ajuns la PSG, Palermo primind in schimbul internationalului argentinian nu mai putin de 43 de milioane de euro, informeaza Gazzetta dello Sport. Pe lista seicilor de la Paris se mai afla si Samuel Eto'o, varful de atac al celor de la Inter Milano.

Javier PastoreFoto: Reuters

Cu un buget nelimitat garantat de catre seici, Paris Saint Germain doreste cu orice pret sa redevina una dintre echipele importante ale Europei. Transferurile vorbesc din plin despre intentiile echipei din Ligue 1, ultima lovitura numindu-se Javier Pastore.

Fostul mijlocas al celor de la Palermo s-a aflat pe lista de achizitii a unor nume mari precum Barcelona, Manchester United si Manchester City, dar pana la urma a ajuns la Paris.

Suma de transfer este una imensa, PSG trimitand catre Palermo nu mai putin de 43 de milioane de euro. In urma cu doar cateva zeci de ore, Leonardo (noul manager general al echipei franceze) i-a prezentat pe Mohamed Sissoko (adus de la Juventus in schimbul a 7 milioane de euro) si pe Salvatore Sirigu (portar, adus de la Palermo in schimbul a 3,5 milioane de euro).

De asemenea, tot in aceasta vara PSG i-a mai transferat pe Kevin Gameiro (de la Lorient), Blaise Matuidi (de la Saint-Etienne) si Jeremy Menez (de la AS Roma).