FC Vaslui debuteaza in aceasta seara in Liga Campionilor, formatia moldoveana urmand sa intalneasca in turul III preliminar al competitiei pe FC Twente Enschede (Olanda). Disputa de la Arnhem (nr. acoperisul stadionului "De Grolsch Veste"din Esnchede s-a prabusit in timpul renovarilor) va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Porumboiu si Hizo vor in grupele Champions LeagueFoto: Rompres

Echipe probabile:

Twente: Boschker - Cornelisse, Bengtsson, Wisgerhof, Kuiper - Rosaler, Ruiz, Brama - Landzaat, Chadli, De Jong. Antrenor: Co Adriaanse.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Canu, Papp, Balace - Raul Costin, Pavlovic - Adailton, Wesley, Sanmartean - Yero Bello. Antrenor: Viorel Hizo.

FC Twente si FC Vaslui nu vor disputa partidele considerate "acasa" pe stadioanele lor. O parte din acoperisul lui "De Grolsch Veste" al olandezilor s-a prabusit in timpul renovarilor, in timp ce arena din Vaslui nu intruneste conditiile Champions League (returul se va disputa la Piatra Neamt).

Declaratii

"Va fi dificil sa ne calificam. Oricum, poti sa spui ca ai noroc, sa crezi ca ai picat cu un adversar convenabil si sa ai surprize. Jucatorii s-au pregatit foarte bine, am avut meciuri amicale cu adversari dificili si am avut momente cand am jucat peste ei. Am demonstrat ca putem face fata contra echipelor puternice. Imi doresc sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor, dar pana acolo vreau sa ne prezentam la cel mai inalt nivel contra echipei olandeze. Daca vrem sa fim respectati, trebuie sa trecem de Twente. Meciul cu olandezii este cel mai important din istoria Vasluiului" - Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui.

"Dupa dusul rece cu Rapid, astept unul cald cu Twente. Olandezii au o echipa redutabila, dar niciun meci nu seamana cu altul si sper ca FC Vaslui sa aiba o cu totul alta prestatie decat cea din Regie. Ar fi bine sa obtinem in Olanda un egal. N-ar fi o drama nici daca am pierde la o diferenta de un gol, daca vom reusi sa inscriem. Am pastra in continuare sanse de calificare. Va fi, totusi, foarte greu sa accedem in grupele Ligii Campionilor. Eu m-as multumi sa ajungem si in grupele Ligii Europa" - Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui.

Meciul dintre Twente si FC Vaslui va incepe la ora 21.45, va fi arbitrat de catre Ivan Bebek (Croatia), urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews.ro.