Federatia Argentiniana de Fotbal a anuntat, pe site-ul sau oficial, ca partida amicala cu Romania, de pe 10 august - National Arena, a fost anulata. "Comisia Nationala de Selectie a decis rezilierea contractului cu selectionerul Sergio Batista si anularea amicalului cu Romania", informeaza afa.org.ar.

Lionel MessiFoto: Reuters

"Comisia Nationala de Selectie a decis rezilierea intelegerii cu selectionerul Sergio Batista si anularea amicalului cu Romania, din luna August", se precizeaza pe site-ul oficial al Federatiei Argentiniene de Fotbal.

38.000 de bilete deja vandute

In urma cu putin timp, organizatorii au anuntat ca aproximativ 38.000 de bilete au fost vandute pentru amicalul cu Argentina. Cum "Pumele" au renuntat in ultimul moment (cu doar doua saptamani inainte), pentru FRF este aproape imposibil sa gaseasca un adversar in timp util. De asemenea, forul condus de Mircea Sandu trebuie sa ia o decizie in ceea ce priveste returnarea banilor catre suporterii care si-au achizitionat deja tichete.

Romanii au platit sa-l vada pe Messi

"Nu cred ca ar fi fost mai bine daca Argentina ar fi venit fara vedetele ei, pentru ca romanii au platit sa ii vada pe Messi si pe ceilalti", a precizat fostul international Gica Popescu (antena3).

Real Madrid si FC Barcelona - "marile vinovate"

Nationala Argentinei este construita in mare parte pe fotbalistii echipelor Real Madrid si FC Barcelona. Cele doua mari grupari ale fotbalului mondial au facut presiuni uriase catre Federatia de Fotbal a Argentinei pentru ca jucatorii legitimati pe Santiago Bernabeu si Camp Nou sa nu vina la Bucuresti, pe 10 august.

Motivul este unul simplu: Real si Barca se vor duela pe 14 si 17 august in Supercupa Spaniei. Messi, Mascherano, Gabi Milito (FC Barcelona), Higuain, Di Maria si Gago (Real Madrid) sunt jucatorii vizati.

Amicale tari pe 10 august

Nationalele cu nume din fotbalul mondial au deja programate partide amicale pentru data de 10 august. In aceste conditii, este imposibil sa vedem formatii precum Germania, Italia, Olanda, Spania sau Franta la Bucuresti.

Iata lista amicalelor puternice:

Germania - Brazilia

Portugalia - Luxemburg

Anglia - Olanda

Italia - Spania

Franta - Chile