Steaua a ajuns la o intelegere cu Poli Timisoara in privinta jucatorilor Stefan Nikolici (21 de ani) si Alexandru Bourceanu (26 de ani), cei doi urmand sa ajunga la formatia bucuresteana sub forma de coproprietate. Pe lista de asteptare se afla Junior Moraes si Andrei Prepelita.

Conform gsp, Bourceanu va semna o intelegere valabila pentru urmatoarele trei sezoane, in timp ce Nikolici va deveni jucatorul Stelei pentru o perioada de cinci ani.

"M-am intalnit cu Iancu si am rezolvat transferurile lui Bourceanu si Nikolici. O sa ii luam in coproprietate, dar o sa si platim Timisoarei o suma de bani. Am mai vrut pe cineva (nr. Dorin Goga), dar avea pretentii prea mari", a precizat patronul Stelei la sport.ro.

In aceasta vara, la Steaua au mai sosit jucatorii Mihai Costea, Raul Rusescu, Gabi Matei, Dorinel Popa, Leandro Tatu si Liviu Bajenaru.

Steaua nu a impresionat la debutul in sezonul 2011-2012 al Ligii 1 la fotbal, echipa pregatita de Roni Levy remizand, scor 1-1, pe terenul nou-promovatei Vointa Sibiu.