Startul (fals) in campionat (1-1 pe terenul Vointei Sibiu) a starnit inca o data furtuna la Steaua: patronul si-a facut praf unul din jucatori (pe mijlocasul Radut) pe care il acuza ca are responsabilitatea primirii golului egalizator, fiindca a pierdut o minge, in jumatatea adversa. "E si vina lui Levy ca l-a introdus pe Radut asta...", nu s-a putut abtine finatatorul.

Roni LevyFoto: Agerpres

Antrenorul Rony Levy nu comenteaza criticile patronului, pentru ca stie: "Patronul poate spune orice. Eu stiu doar ca deocamdata atat putem. Am nevoie de trei - patru jucatori care sa aduca mai multa calitate".

Portarul Tatarusanu a recunoscut ca echipa nu traverseaza o perioada foarte buna: "Nu ne pregatim cum trebuie, cata vreme suntem de parte de Ghencea", spune portarul stelist, criticand decizia administratiei de a scoate echipa din cartierul in care a cunoscut gloria.

Antrenorul Vointei Sibiu, Alexandru Pelici le-a multumit jucatorilor ca au demonstrat ca "merita sa fie in Liga 1. Steaua a avut ocazii, e adevarat, dar si noi am avut sanse de a inscrie. Este un egal meritat!".