Jurnalistii spanioli de la Sport au prezentat programul lui Lionel Messi pana la Supercupa cu Real Madrid, din data de 14 august, starul argentinian urmand sa aiba, printre altele, mai multe zile de vacanta la Rosario, orasul sau natal. Nu se precizeaza insa nimic despre un eventual meci amical contra Romaniei (va avea loc pe 10 august, pe National Arena).

Lionel Messi, sanse mici sa ajunga la Bucuresti Foto: Reuters

Dupa ce a fost eliminat de la Copa America inca din faza "sferturilor" (Argentina a fost invinsa de catre Uruguay la penaltiuri), Lionel Messi va intra, in sfarsit, in vacanta.

Balonul de Aur va ajunge la Rosario, orasul sau natal, acolo unde va petrece aproximativ doua saptamani. In data de 28 iulie, Lionel va zbura catre Chile, acolo unde va participa la un meci caritabil organizat de Marcelo Salas. Doar trei zile mai tarziu, "Prietenii lui Messi" se vor duela cu "Restul lumii" in Mexic, disputa fiind tot una cu caracter caritabil.

Urmeaza apoi nunta lui Angel Di Maria (fotbalistul celor de la Real Madrid), eveniment la care Messi va fi prezent (va avea loc la Buenos Aires).

Pe 3 august, atacantul se va alatura lotului Barcelonei, fotbalistul urmand sa ajunga la Miami, locatie unde campioana Europei va intalni, intr-o partida amicala, pe Chivas. Va fi o perioada de zece zile in care Lionel va lucra alaturi de coechipieri sub indrumarea lui Pep Guardiola, pentru ca pe 14 august Barcelona sa intalnesca pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, in prima mansa a Supercupei Spaniei la fotbal.

Returul se va desfasura pe 17 august, pe Nou Camp. In programul lui Messi nu apare, din pacate pentru suporterii romani, Bucurestiul, fiind destul de probabil ca Argentina sa se prezinte pe National Arena fara decarul sau.

In aceste conditii, FRF-ul le va plati argentinienilor 1,3 milioane de euro, cu 200.000 mai putin decat a fost prevazut initial (daca Messi nu va fi pe teren).

Vezi aici pretul biletelor de la partida amicala dintre Romania si Argentina.