Gabi Paraschiv este, conform site-ului oficial al UEFA, jucatorul sezonului 2010-2011 din Liga 1, mijlocasul de 33 de ani al galatenilor avand o contributie importanta la titlul cucerit de Otelul. Gaz Metan Medias este surpriza stagiunii, Gabi Torje este unul dintre jucatorii promitatori, in timp ce Ianis Zicu a fost cel mai bun marcator (18 goluri).

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"A reusit goluri foarte importante si a reusit sa conduca destul de bine echipa din teren (nr. alaturi de Sergiu Costin)", se precizeaza pe site-ul UEFA in legatura cu evolutia lui Gabi Paraschiv la Otelul.

La sectiunea jucatori promitatori il putem gasi pe Gabi Torje, mijlocasul celor de la Dinamo. "Este un jucator foarte important pentru echipa, iar in ultima perioada a evoluat destul de mult si la echipa nationala a Romaniei" - UEFA.com.

Gaz Metan, surpriza campionatului

Gaz Metan Medias este surpriza placuta a Ligii 1 la fotbal, echipa lui Cristi Pustai incheind sezonul pe locul sapte. Cel mai bun marcator al formatiei a fost Eric Oliveira, cu 15 reusite.

Site-ul forului european nu uita nici de Ianis Zicu, fostul jucator al Timisoarei fiind marcatorul Ligii 1 in campionatul 2010-2011, cu 18 goluri.

UEFA este impresionata de faptul ca Otelul a castigat 21 de partide in campionatul recent incheiat, iar 15 dintre acestea au fost obtinute la o diferenta de un singur gol. Dorinel Munteanu este catalogat drept un antrenor pragmatic.