Real Madrid continua transferurile pentru a stopa suprematia Barcelonei, echipa de pe Santiago Bernabeu achizitionandu-l, in schimbul a 30 de milioane de euro, pe Fabio Contrao, de la Benfica Lisabona, informeaza Marca. Dupa ce a trecut cu bine testele medicale, fundasul stanga a semnat un angajament valabil pentru urmatoarele cinci sezoane.

Fabio Coentrao Foto: Captura YouTube

Benfica a acceptat sa-l lase pe Fabio la Real in schimbul a 43,43 de milioane de dolari (30 milioane de euro). In varsta de 23 de ani, Coentrao avea contract cu lusitanii pana in 2016, iar fundasul stanga a fost aproape de Bernabeu si in vara lui 2010.

Fotbalistul a sosit la Benfica de la Rio Ave, in 2007, dupa mai multe partide in care a iesit in evidenta. De asemenea, Coentrao a facut parte din nationala Portugaliei la Cupa Mondiala din 2010, gazduita de Africa de Sud.

In aceasta vara, Real Madrid i-a transferat, pe langa Coentrao, pe Nuri Sahin (de la Borussia Dortmund), Hamit Altintop (de la Bayern Munchen), Jose Callejon (Espanyol Barcelona) si pe Raphael Varane (de la Lens).