Victor Piturca a plecat in Austria pentru a urmari partidele amicale ale mai multor formatii din Liga 1 (Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui, Poli Timisoara si U Cluj). Alaturi de selectioner se afla si colaboratorii sai (Eugen Neagoe, Gabi Boldici, Florin Marin si Ovidiu Costesin), Piti dorind ca toti jucatorii sa fie observati. "M-am vazut cu Chivu, dar inca nu am discutat despre revenirea lui la echipa nationala, e timp pentru acest lucru", a precizat antrenorul primei reprezentative de fotbal a Romaniei.

Victor Piturca Foto: AGERPRES

A plecat in Austria dupa echipele din Liga 1

"Mergem eu, Neagoe, Boldici, Florin Marin si Costesin, pentru ca sunt destule partide, iar unele se disputa in acelasi timp. Vom urmari cate meciuri putem. Trebuie sa vedem la ce nivel sunt baietii care ar putea ajunge la echipa nationala. Nu m-am gandit ca ma intorc in Austria unde am jucat ultimul meci la prima reprezentativa", a declarat Victor Piturca la plecarea catre Austria.

Nu a discutat cu Chivu

"Am mai spus-o, revenirea lui Chivu asupra deciziei de a renunta la echipa nationala este mai delicata. E nevoie de ceva mai mult timp. Avem vreme sa vorbim alta data despre acest lucru", a completat selectionerul Romaniei.