Administratia clubului Dinamo a anuntat luni seara rezilierea contractului cu antrenorul Ioan Andone. Despartirea s-a produs in conditii amiabile, ambele parti convenind ca principala cauza pentru aceasta despartire o reprezinta "lipsa performantelor".

Ioan Andone, final de drum cu DinamoFoto: fcdinamo.ro

Decizia de luni seara oficializeaza o stare de fapt: Andone nu s-a mai ocupat de pregatirea lui Dinamo de la finalul stagiunii trecute. In cantonamentul de vara echipa este condusa de Liviu Ciobotariu, a carui situatie devenise incomoda in ultimele zile: managerul Cristi Borcea declarase sambata ca Andone s-ar putea intoarce la Dinamo, caz in care "Ciobi" ar trebui sa renunte!

"Imi pare rau ca nu am facut performanta la Dinamo. Nu am reusit sa castig macar un trofeu in primul an de contract, astfel ca - de comun acord cu conducerea lui Dinamo - am decis rezilierea angajamentuluii" - Ioan Andone, pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Luni, intr-un meci din cantonamentul austriac, Dinamo a invins cu 2-1 pe Maccabi Haifa, prin golurile marcate de Crisan si Liviu Ganea.