Dupa ce a reusit sa faca din Kuban Krasnodar o echipa respectata in Rusia in doar doua sezoane, Dan Petrescu este asaltat cu oferte. Cea mai importanta vine din partea conducatorilor de la Lokomotiv Moscova, formatie care i-a promis "Bursucului" un buget de transferuri de 20 de milioane de euro.

Dan Petrescu Foto: fckuban.ru

"Stiu ca cei de la Lokomotiv erau interesati de Dan, mai mult nu stiu. Dan e in vacanta acum, nu stiu daca negociaza sau nu" - Victor Becali (Mediafax).

"In Rusia, campionatul s-a intrerupt aproape o luna, asa ca am timp sa analizez ce voi face. Ma voi intalni apoi cu patronul meu si ii voi comunica decizia pe care o voi lua. Am primit mai multe propuneri", a precizat Dan Petrescu in urma cu doar cateva zile.

In decembrie 2009, Dan Petrescu a parasit fotbalul romanesc si a semnat cu echipa Kuban Krasnodar un contract valabil pentru cinci sezoane.

La doi ani distanta, tehnicianul roman este apreciat in Rusia, iar Lokomotiv Moscova il vrea cu orice pret. Patronii echipei din capitala Rusiei ii ofera "Bursucului" un buget de transferuri de 20 de milioane de euro.

In acest moment, Kuban Krasnodar se afla pe locul 6 in clasament, cu 24 de puncte, in timp ce Lokomotiv Moscova se afla pe 8, cu 22 de puncte acumulate.

De-a lungul carierei, Dan Petrescu a pregatit echipele Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni (a luat titlul cu ialomitenii) si Kuban Krasnodar.