Kuban Krasnodar, formatie antrenata de Dan Petrescu, a pierdut, miercuri, al treilea meci consecutiv in Premier League Rusia, fiind invinsa cu 1-0 de campioana Zenit Sankt Petersburg, in cea de-a XV-a etapa, ultima a turului. Singurul gol al partidei a fost marcat cu noroc, balonul ricosand in plasa din portarul Kubanului.

Kuban, invinsa de ZenitFoto: fckuban.ru

Cu Gigel Bucur titular (a fost schimbat in minutul 88), Kuban Krasnodar a inregistrat a sasea infrangere din actualul sezon al primei ligi din Rusia. Echipa lui Dan Petrescu a cedat cu 0-1 in fata campioanei Zenit St. Petersburg, singurul gol al meciului fiind marcat in minutul 35. Zyrianov a recuperat un balon in jumatatea adversa, a sutat din afara careului, balonul a lovit bara, a ricosat in portarul Kubanului, Aleksander Budakov, si a intrat in plasa.

Lacina Traore a fost introdus pe teren abia in minutul 73, in timp ce Dacian Varga nu a fost folosit pentru aceasta intalnire.

Dan Petrescu, antrenor Kuban Krasnodar: "Dupa doua infrangeri a fost dificil sa jucam in fata campioanei. Bineinteles ca am sperat la mai mult, dar am fost invinsi cu un gol similar cu un autogol de aceea putem spune ca nu am avut norocul de partea noastra astazi".

Clasament:

1. CSKA Moscova 31 puncte

2. Zenit St. Petersburg 29 puncte

3. Rubin Kazan 27 puncte

4. Dinamo Moscova 26 puncte

5. Anzi Makhachkala 26 puncte

6. Lokomotiv Moscova 22 puncte

7. Kuban Krasnodar 21 puncte