Poli Timisoara va afla, luni, 20 iunie, daca Federatia Romana de Fotbal ii va permite sa evolueze si in sezonul viitor in Liga 1, in ciuda faptului ca nu a primit licenta. Oficialii clubului banatean sunt increzatori ca isi vor face dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) si vor putea evolua nu numai in Liga 1, cat si in cupele europene.

Gheorghe ChivorchianFoto: Agerpres

"Nu stam cu mana intinsa si nici nu asteptam un favor din partea Comitetului Executiv. Asteptam sa ni se faca dreptate pentru ca am fost furati in acest sezon. Sa nu uitam ca TAS-ul ne-a dat dreptate de fiecare data cand am depus memorii: am primit sase puncte, ne-am primit palmaresul si culorile inapoi. Suntem siguri ca vor decide iarasi in favoarea noastra si vom juca atat in Liga 1, cat si in Liga Campionilor", a declarat presedintele Timisoarei, Gheorghe Chivorchian, citat de gsp.ro.

Timisoara a primit licenta din partea Comisiei pentru Acordarea Licentei Cluburilor, insa a pierdut-o in urma apelului facut de Viorel Duru, directorul de licentiere al FRF. Comitetul Executiv al FRF se va intruni in data de 20 iunie pentru a da o decizie in privinta retrogradarii.

Dupa ce i-a fost refuzata licenta, Timisoara s-a despartit de mai multi jucatori importanti (inclusiv capitanul Dan Alexa si golgeterul sezonului trecut, Ianis Zicu), antrenorul Dusan Uhrin amenintand ca va pleca si el daca numarul fotbalistilor ce parasesc echipa se va mari.