Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dan Petrescu, a inregistrat, sambata, a doua infrangere consecutiva in prima liga din Rusia, pierzand pe teren propriu in fata rivalei din oras, FC Krasnodar, scor 0-1. In superioritate numerica din minutul 56, Kuban a ratat un penalty prin Lacina Traore si a ramas fara niciun punct dupa ce Nikola Drinic a inscris pentru oaspeti.

Dan Petrescu (Kuban Krasnodar)Foto: fckuban.ru

Kuban a pierdut meciul etapei a XIV-a in fata rivalei din oras, FC Krasnodar. Oaspetii au ramas cu un om mai putin pe teren in minutul 56, cand Tubic a primit cartonasul rosu. Ivorianul Lacina Traore a ratat insa lovitura de la 11 metri, trimitand in bara. Peste zece minute, FC Krasnodar a inscris golul victoriei, prin Nikola Drinic. Pe finalul partidei (min. 89), echipa lui Petrescu a ramas si ea cu un om mai putin pe teren, Armas primind al doilea cartonas galben.

Lacina Traore si Dacian Varga au fost titulari in derby-ul cu FC Krasnodar, in timp ce Gigel Bucur a intrat pe teren in minutul 58.

"Din pacate nu am reusit sa transformam penalty-ul si am pierdut un meci foarte important pentru noi. Nu putem da vina pe cineva anume sau sa incercam sa gasim tapi ispasitori. Problema e ca in ultimele saptamani am avut cateva probleme disciplinare si nu am putut da dovada de unitate a grupului. Multi dintre jucatori nu au consistenta necesara in joc. Imi pare rau pentru suporteri, care au asteptat victoria. Am pierdut o lupta, dar nu si razboiul", a declarat Dan Petrescu, care pregateste acum echipa pentru urmatorul meci, de miercuri, cand Kuban intalneste pe campioana Zenit.

Clasament:

1. CSKA Moscova 28 puncte

2. Zenit St. Petersburg 26 puncte

3. Rubin Kazan 24 puncte

4. Dinamo Moscova 23 puncte

5. Anzi Makhachkala 23 puncte

6. Lokomotiv Moscova 22 puncte

7. Kuban Krasnodar 21 puncte