Aflata in relatii tensionate cu Ministrul Apararii Nationale (MApN), Steaua Bucuresti pleaca din Ghencea si este acum in cautarea unui stadion pe care sa-si dispute meciurile din sezonul viitor. Daca edilii orasului Pitesti ii asteapta pe ros-albastri cu bratele deschise, suporterii argeseni nu-i doresc pe stelisti la ei acasa.

Stadionul Nicolae Dobrin, PitestiFoto: Agerpres

Patronul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat ca este in tratative pentru ca ros-albastrii sa poata disputa meciurile "de acasa" din sezonul viitor pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitesti. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, aproba mutarea Stelei la Pitesti: "Nu vor fi probleme. Voi inainta propunerea Consiliului Local si nu trebuie decat aprobata. Suntem de acord ca Steaua sa vina sa joace pe stadionul nostru si astfel pitestenii sa vada si ei meciuri de Liga I", a declarat edilul pitestean.

Venirea Stelei pe stadionul de la Pitesti nu este insa vazuta cu ochi buni de suporterii argeseni: "Nu ne convine deloc daca Steaua va veni sa joace la Pitesti. Pitestiul e Pitesti, e al lui Dobrin, e patria lui Dobrin si nu are nici o legatura cu Steaua si Gigi Becali. Nu suntem de acord cu venirea lor aici. De ce sa se faca acest lucru? Sa-i bucuram pe cei care tin cu Steaua? E o dezamagire pentru noi daca ar veni ei aici. Steaua, sau Dinamo sau Rapid, sau orice alta echipa din afara judetului nu reprezinta cu absolut nimic Pitestiul. Ar fi o greseala daca Steaua ar fi primita in Trivale, aici unde noi suntem de cand ne-am nascut alb-violeti" a mentionat presedintele Ligii Suporterilor FC Arges, Florin Dobre, pentru Mediafax.