Gica Hagi a comentat pe marginea plecarii ros-albastrilor de pe arena din Bulevardul Ghencea, "Regele" fiind de parere ca patronul Stelei si Clubul Sportiv al Armatei trebuie sa gaseasca o solutie in acest sens. "Steaua trebuie sa joace in Ghencea, ca suporter e greu sa cred ca echipa nu va mai juca acolo", a precizat Hagi. In legatura cu numirea lui Victor Piturca la carma primei reprezentative, fostul international roman a comentat: "Sper ca va fi inspirat si ne va califica".

Gica HagiFoto: AGERPRES

Despre conflictul Gigi Becali - MAPN:

"Ca fost suporter e greu sa crezi ca Steaua se va muta din Ghencea. Nu e bine. Trebuie gasita o solutie, iar Steaua sa joace în Ghencea. E o situatie complicata. Cei care au stadionul si Gigi Becali trebuie sa vorbeasca. Noi, stelistii, nu prea avem cum sa ne implicam" - Gica Hagi.

Despre numirea lui Piturca la nationala:

"Piturca e o alegere buna, a calificat echipa in trecut. Nu are o misiune usoara, dar el stie de ce a ales. Sper ca va demonstra ca a fost inspirat si ca ne va califica" - Gica Hagi.

Despre declaratiile lui Razvan Lucescu:

"Daca era Mircea Lucescu, ii raspundeam, dar lui Razvan... Sa-si vada mai bine de problemele lui de la Rapid", a conchis "Regele" (pentru protv). Cu putin timp in urma, Razvan Lucescu a precizat ca "Hagi este un monument, dar trebuie sa fie atent sa nu-l murdaresca pasarile".