Dumitru Dragomir este acuzat de catre patronul Stelei ca ar avea o intelegere cu Digisport prin care va ceda, fara licitatie, optiunile ramase din drepturile TV ale Ligii 1 la fotbal pentru 36 de milioane de euro catre RCS&RDS. "Adica am vandut trei pachete cu aceeasi suma cu care ar urma sa le dam pe ultimele sase? Eu nu sunt prostul lor", a comentat Gigi Becali.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

In urma cu putin timp, Dumitru Dragomir a precizat la Gsptv ca s-a inteles cu o televiziune pentru a ceda restul de optiuni (nr. sase la numar). Seful LFP a trimis o adresa catre cluburile din prima divizie in care cerea acordul de a vinde pachetele nevandute pentru o suma totala de 36 de milioane de euro, dupa cum informeaza gsp.

"Adica noi am vandut 3 pachete cu 36 de milioane de euro si el vrea acum sa ia 36 de milioane pentru toate celelalte la Digi? Eu nu sunt prostul lor, eu i-am spus ca nu accept asa ceva.

S-a inteles in stil mafiot cu DigiSport, dupa ce a facut blat de la inceput cu Consiliul Concurentei si cu toate televiziunile", a precizat Gigi Becali la Gstpv.

"Sa le vanda, domnule, el si tot ce ia peste 40 de milioane pentru restul de sase pachete vor fi banii lui", a replicat Dumitru Dragomir.

Liga Profesionista de Fotbal a vandut doar trei pachete la licitatia din 4 aprilie: pachetul 1 a fost cumparat de Digisport (13.200.000 euro plus TVA), pachetul al doilea de catre Dolce Sport (12.900.000 euro plus TVA) si pachetul opt de catre Antena 1, pentru suma de 10.500.000 de euro (plus TVA).