Dupa ce a fost una dintre cele mai active echipe din Liga 1 la capitolul achizitii, Steaua este foarte aproape sa se desparta de unul dintre jucatorii importanti, Ciprian Tatarusanu fiind dorit de o formatie din Serie A. "Mi-e greu sa il las sa plece acum, dar ma gandesc ca poate nu mai incasez niciodata banii astia", a precizat patronul ros-albastrilor. Suma pentru care portarul ar putea pleca de la Steaua este de 3 milioane de euro.

Steaua vrea sa-l vanda pe TatarusanuFoto: Agerpres

"Am primit o oferta tentanta, chiar o iau in calcul. Desi mi-e greu sa ma despart de el acum, ma gandesc ca poate nu o sa mai incasez niciodata banii astia", a precizat patronul Stelei. Conform finantatorului, o echipa din Serie A este dispusa sa plateasca trei milioane de euro.

Varianta de inlocuire pentru Tatarusanu este tot din campionatul intern, Costel Pantilimon putand ajunge la Steaua dupa ce Timisoara a fost retrogradata din primul esalon.

"Nu vreau sa spun pe cine avem in vedere ca sa nu-i creasca pretul", a conchis Gigi Becali in legatura cu portarul pe care Steaua vrea sa-l transfere.

Adus de la Gloria Bistrita, Ciprian Tatarusanu a costat 1,5 milioane de euro. In stagiunea precedenta, portarul a imbracat de 47 de ori tricoul ros-albastrilor.

Au efectuat vizita medicala

In cursul zilei de joi, jucatorii stelisti s-au prezentat la vizita medicala. Mihai Costea, Tatu, Dorinel Popa, Gabi Matei, Liviu Bajenaru, Moraes si Raul Rusescu au fost noutatile ros-albastrilor la Institutul de Medicina Sportiva.

Steaua, jucatori prezenti la vizita medicala: Stanca, Cojocaru, Galamaz, Martinovici, Geraldo, Baciu, Emeghara, Iliev, Gabi Matei, Tosca, Lupu, Radut, Bicfalvi, Dorinel Popa, Marinescu, Bajenaru, Szekely, Nicolita, Vaduva, Alexandru Lazar, Albu, Bejan, Tatu, Bilasco, Mihai Costea, Rusescu, Moraes.