Internationalul roman Cristian Chivu ar putea parasi echipa Internazionale Milano in aceasta vara. Desi fundasul de 31 de ani nu vrea sa plece, iar Massimo Moratti i-a spus presedintelui Romaniei ca jucatorul va ramane la echipa, presa internationala anunta o despartire intre Chivu si Inter. Printre variantele romanului sunt doua echipe din Spania (Valencia si Villarreal) si una din Anglia (Liverpool).

Cristi ChivuFoto: Reuters

Fundasul roman vrea sa-si prelungeasca intelegerea cu Inter Milano (contractul sau exipra la finalul sezonului viitor), insa cum nu mai intra in planurile lui Leonardo, Cristi Chivu ar putea parasi clubul in aceasta vara. Romanul are doua oferte din Spania, de la Villarreal si Valencia.

Chivu a fost mai fost dorit de Valencia in urma cu cativa ani, insa mutarea sa in Primera Division nu s-a concretizat. Acum, Inter l-ar putea ceda pe fundasul roman la pachet cu Thiago Motta, in schimbul argentinianului Ever Banega, jucator evaluat la 10 milioane de euro.

Fundasul roman este dorit si de Villarreal. "Submarinul galben" doreste sa se intareasca in aceasta vara, iar spaniolii cred ca prezenta lui Chivu la echipa ar aduce un plus de tehnica si experienta internationala.

O alta destinatie pentru Cristi Chivu ar putea fi Premier League. Raul Meireles este un jucator important in planurile lui Kenny Dalglish, dar Liverpool se gandeste la posibilitatea de a-l da la schimb pentru doi jucatori: Chivu si Motta, presati si de faptul ca portughezul vrea o marire de salariu.