Nationala Romaniei a pierdut amicalul cu Paraguay (0-2), rezultat in urma caruia am ajuns in urna a patra valorica pentru tragerea la sorti. Tricolorii au fost intrecuti categoric de Santa Cruz si compania, echipa lui Stefan Iovan aratand deplorabil in unele momente. "Am dat tot ce am putut, ne-am dorit mai mult. Credeti-ne, a fost o mare oboseala", a explicat Bourceanu la finalul disputei. Cu oboseala sau fara, Romania nu a reusit nici macar sa marcheze in cele 180 de minute ale turneului sud-american.

Prea mici contra Paraguayului Foto: Reuters

"Am intalnit un adversar extraordinar de motivat, un adversar care se pregateste pentru Copa America, o echipa agresiva, proaspata. Ne-au fost net superiori din toate punctele de vedere, ritm de joc crescut.

Noi am incercat sa echilibram, dar am inceput meciul cu o greseala a lui Latovlevic. Echipa, fiind tanara, nu a putut sa-si revina din acest soc, si-a pierdut din incredere, n-am mai fost asa de bine organizati.

Am fost net inferiori Paraguayului. Am avut mai multa agresivitate in repriza a doua, am echilibrat jocul. Totusi, s-a vazut diferenta de ritm dintre noi si ei" - Stefan Iovan.

"Am dat tot ce am putut noi, atat s-a putut in seara asta, ne-am dorit mai mult, am avut si cateva ocazii, ei au avut mai multe si au si marcat. Ne pare rau ca n-am reusit sa obtinem mai mult de la acest meci. Atat am putut, ne doream mai mult, dar nu am reusit. Credeti-ne, a fost o mare oboseala" - Alexandru Bourceanu.

"Si noi ne-am dorit sa castigam, dar nu am facut un joc bun. Nu stiu ce s-a intamplat, ei au fost mai agresivi si asta s-a vazut. E dureros ca suntem in urna a patra, vom avea adversari foarte dificili, o sa ne fie greu, depinde doar de noi sa trecem peste hopul asta" - Paul Papp.

"A fost un meci care nu ne onoreaza si care ne duce in urna a patra valorica. Speram la mai mult, dar acel gol luat in minutul 2 ne-a inmuiat. Nu se poate spune ca ne-a lipsit motivatia. La orice meci la nationala trebuie sa fii motivat suta la suta, joci pentru tara ta. Daca erau si cei patru jucatori care au facut un meci mare cu Bosnia, probabil castigam acum sau poate puteam sa pierdem la fel" - Gabriel Torje (conform prosport).