Dinamo a incheiat sezonul 2010-2011 fara niciun trofeu castigat, iar Ioan Andone i-a anuntat pe oficialii cainilor ca nu va continua alaturi de formatia din Stefan cel Mare. "Eu trag sperante sa-l conving sa ramana. Mi-a spus ca daca nu castiga Cupa Romaniei isi da demisia", a precizat Cristi Borcea, unul dintre finantatorii echipei din Liga 1.

Andone, tot mai aproape de o plecare din "Groapa"Foto: Rompres

"Eu trag sperante ca pana la urma sa-l conving pe Andone sa ramana la Dinamo. El a spus-o mai demult ca daca nu ia Cupa nu mai ramane, asa ma anuntase pe mine. Andone are o mentalitate de invingator. Eu incerc sa-l conving si fac tot posibilul. Nu am avut nicio discutie cu domnul Badea si nu s-a vehiculat numele altui antrenor. Nu vreau sa ma gandesc la niciun alt antrenor pana cand nu discut cu Andone. Vineri se va intoarce din vacanta", a declarat Cristi Borcea, conform Mediafax.

Jucatorii isi vor primi restantele financiare

In alta ordine de idei, Borcea a precizat ca se fac toate eforturile pentru ca jucatorii dinamovisti sa isi primeasca restantele financiare. "Facem eforturi sa rezolvam aceasta problema", a conchis finantatorul cainilor. Pana in acest moment, niciunul dintre fotbalistii echipei bucurestene nu a primit vreo oferta de transfer.

In cazul in care Ioan Andone nu se va razgandi si va parasi echipa, Cosmin Contra este una dintre variantele pentru banca tehnica a lui Dinamo.