"Dezastru la Bucuresti: Bosnia, umilita de Romania", a titrat presa bosniaca dupa ce tricolorii lui Razvan Lucescu au castigat cu 3-0, vineri seara, in preliminariile pentru EURO 2012. Pus sa comenteze prestatia echipei sale, selectionerul Safet Susic nu a stiut sa explice de ce Dzeko si compania "nu au putut misca" in fata Romaniei.

Safet Susic, selectioner BosniaFoto: Reuters

"In primul rand vreau sa felicit echipa Romaniei pentru aceasta victorie meritata. Ne-au dat trei goluri, dar sincer scorul putea sa fie mult mai mare. Nu mi-am putut recunoaste echipa, a fost un meci rusinos, nu a aratat ca un meci crucial. Nu stiu ce a mers prost deoarece a fost aceeasi echipa ce a castigat la Zenica. Probabil a fost mentalitatea noastra deoarece credeam ca suntem cei mai buni. Imi asum partea de vina deoarece am crezut in ei si am crezut ca in sfarsit am inceput sa construim ceva. Acum nu mai sunt sigur nici de modul in care ar trebui sa jucam cu Albania pentru a castiga. Sunt dezamagit de comportamentul si de jocul lor. Este imposibil de explicat ce s-a intamplat cu echipa mea. Este foarte greu sa explic totul", a declarat dezamagit Safet Susic, la finalul meciului cu Romania.

"Acum sunt patru echipe in cursa pentru locul 2, iar calificarea se va juca pana la final. In momentul de fata este foarte greu de spus cine va termina pe locul 2, pentru ca Franta este deja castigatoarea grupei", a adaugat selectionerul Bosniei.