Meciul dintre reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Bosniei-Hertegovina, din preliminariile Euro-2012, a fost intrerupt in minutul 48, pentru aproximativ doua minute, din cauza unor incidente in tribune, relateaza Mediafax.

In minutul 48, suporterii dinamovisti aflati la Tribuna a II-a a stadionului Giulesti-Valentin Stanescu au afisat un banner pe care scria "Bosniacii sunt oameni fara tara" si au scos din nou bannerul cu mesajul "Free Mladici", moment in care fanii bosniaci au inceput sa rupa scaunele si sa arunce cu ele in teren.

Meciul a fost reluat dupa doua minute de intrerupere, cu minge de arbitru.

Fanii dinamovisti prezenti la Tribuna a II-a au provocat si intarzierea loviturii de start a meciului Romania - Bosnia-Hertegovina, din preliminariile Euro-2012, dupa ce au afisat pe un gard bannerul cu mesajul "Free Mladici". Un oficial bosnic si observatorul UEFA au cerut ca bannerul sa fie dat jos, lucru care s-a intamplat, insa fanii romani au continuat sa-l tina in maini. In final, bannerul a fost indepartat abia dupa interventia fortelor de ordine.

Partida a inceput cu o intarziere de trei minute.

Fostul lider miliar al sarbilor bosniaci, Ratko Mladici,acuzat de genocid, crime de razboi si crime impotriva umanitatii, in special de masacrul de la Srebrenica, din 1995, a aparut vineri, pentru prima oara, in fata Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie din Haga. Ratko Mladici a refuzat sa pledeze vinovat sau nevinovat in fata magistratilor, dar a denuntat "acuzatiile odioase" care i se aduc.