Otelul a renuntat la ideea utopica de a evolua pe stadionul din Galati in grupele Champions League, Marius Stan precizand, miercuri, ca formatia campioana a Romaniei va juca pe "National Arena" partidele din C1. "Este imposibil sa facem la Galati in aproape trei luni un stadion care sa poata gazdui dispute in Liga Campionilor. Vom juca la Bucuresti", a precizat oficialul moldovenilor.

National Arena Foto: AGERPRES

"Este imposibil sa facem la Galati in aproape trei luni de zile un stadion care sa poata gazdui meciuri de Liga Campionilor. Sper ca macar aceasta performanta sa fie un punct de plecare, sa creeze o vointa politica unitara si, pe entuziasmul castigarii campionatului, sa se inceapa modernizarea stadionului Dunarea si transformarea lui intr-o arena moderna" - Marius Stan, conform Mediafax.

"Nici macar Ghencea sau arena din Piatra Neamt, care arata foarte bine, nu intrunesc conditiile gazduirii unui meci de Liga Campionilor. Noi vom juca pe National Arena", a conchis presedintele galatenilor.

Dupa ce a castigat titlul de campioana a Romaniei in sezonul 2010-2011, Otelul Galati va evolua in grupele Champions League, formatia de la malul Dunarii urmand sa dispute pe "National Arena" meciurile considerate pe teren propriu.