"Am facut o oferta, dar discutiile sunt in impas. Daca raspunsul va fi negativ, trebuie sa ne reorientam. Pretentiile lui Dorinel sunt de Bundesliga", a precizat Marius Stan, presedintele campioanei Romaniei, in legatura cu o eventuala prelungire a intelegerii dintre Otelul Galati si Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu Foto: AGERPRES

"Sunt niste negocieri care se poarta intre club si antrenor. De fapt intre club si agentii antrenorului. Firma de impresariat din Germania negociaza pentru antrenorul nostru...e al nostru pana pe 30 iunie. Am negociat cu Dorinel, dar se mai schimba lucrurile.

Asta e motivul pentru care discutiile s-au taraganat, pentru ca eu personal refuz sa negociez prin intermediul altora, mi se pare un gest de aroganta. Am crezut ca suntem ca fratii. Nu mi se pare chiar frumos, discutiile sunt in impas. Am facut o oferta pe mail, asteptam raspunsul in 48 de ore. Daca va fi negativ, trebuie sa ne reorientam. Dramele sunt altele mai mari" - Marius Stan, presedinte Otelul Galati, la Digisport.

Munti - pretentii de Bundesliga

"Intre timp Dorinel a semnat cu firma respectiva, care ii reprezinta interesele. Poate sa i le reprezinte in Bundesliga, nu aici. Sunt deranjat de ce s-a intamplat. Pretentiile lui Dorinel sunt de Bundesliga. In opinia mea si raportat la Otelul Galati", a conchis Stan.

Dorinel se apara

"N-a fost nicio aroganta din partea mea. Impresarii imi reprezinta interesele financiare. Nu e nicio firma de impresariat, sunt niste oameni cu care am contract de un an si jumatate. Daca domnul Stan a spus ca sunt sanse mai mari sa nu continui, poate ştie mai bine. Ar trebui sa fim mai directi si mai barbati. Am fost tot timpul deschis.

Nu stiu de ce spune domnul Stan asta...asteptam oferta dansului, mi-a dat limita de doua zile, poate ii dau raspunsul mai repede. Am primit azi o oferta care e valabila 48 de ore. Am considerat ca este mai normal sa fiu reprezentat de impresari. O sa am o discutie si cu domnul presedinte sa vedem unde a fost aroganta si vom vedea ce decizie voi lua.

Sincer, nu stiu care sunt sansele sa raman. Au fost niste negocieri, fiecare si-a spus punctul de vedere. Mai pot exista 2-3 intalniri", i-a raspuns Dorinel Munteanu lui Marius Stan (Digisport).

Dorinel Munteanu a semnat cu Otelul in data de 1 iulie 2009, fostul international roman semnand un angajament pentru doua sezoane. In stagiunea 2009-2010, galatenii au incheiat pe locul 8, in timp ce anul acesta formatia de la malul Dunarii a castigat titlul de campioana a Romaniei.