FC Timisoara va evolua in sezonul viitor in Liga 1 si va putea participa in preliminariile Ligii Campionilor, dupa ce patronul Marian Iancu a anuntat, luni, ca echipa a primit licenta pentru anul 2011/2012.

Timisoara ramane in Liga 1Foto: AGERPRES

FC Timisoara a prmit licenta din partea Comisiei de specialitate, in ciuda unor probleme legate de o divizare a societatii care se ocupa de administrarea echipei, insa Federatia Romana de Fotbal (FRF) a facut recurs. Patronul Marian Iancu anunta ca Timisoara nu are cum sa piarda licenta.

"Poli a avut si are licenta. E un act de coruptie, iar UEFA va cerceta acest lucru la cererea noastra. Duru va trebui sa dovedeasca de ce a facut contestatie. Nu am vorbit cu Duru, nu am ce sa vorbesc cu un om necalificat. Am intrebat comisia ce calificare are, dar din respect pentru dansul, nu mi-au raspuns. E o rusine pentru tot fotbalul romanesc, dar am incredere ca Mircea Sandu va pune lucrurile la punct.", a declarat Marian Iancu (prosport.ro).

Viceprimarul Timisoarei Adrian Orza a confirmat, citat de Timis Online, ca echipa banateana a primit licenta: "La Comisia de specialitate s-a primit acea licenta. A facut apel acest domn Duru. Personal cred ca el nu trebuia sa faca apel. Din cate stiu eu, Gheorghe Chivorchian a plecat deja la Bucuresti pentru a lamuri problema. Licenta a fost data de Comisia de specialitate. Aceasta este alcatuita din persoane care nu sunt angajate ale Federatiei Romane de Fotbal, din economisti, juristi".

Directorul de Licentiere al FRF, Viorel Duru, va sustine, marti, de la ora 12:00, o conferinta de presa in cadrul careia va vorbi despre situatia procesului de licentiere a cluburilor de Liga 1.