Sezonul 2010/2011 se incheie miercuri, la Brasov, in finala Cupei Romaniei, cu infruntarea dintre eternele rivale Steaua si Dinamo. Ros-albastrii spera intr-o victorie care sa-l convinga pe Cosmin Olaroiu sa ramana la echipa in sezonul viitor, in timp ce dinamovistii spera sa aduca in Stefan Cel Mare primul trofeu dupa patru ani.

Steaua - Dinamo, in finala Cupei RomanieiFoto: Agerpres

Catalin Necula, antrenor Steaua: "Ambele echipe vin dupa un sezon dezamagitor, cupa fiind ultima posibilitate de a mai salva din prestatia din acest sezon. Este un meci foarte important, intalnim un adversar dificil, in campionat au castigat ambele meciuri, un adversar care are jucatori de mare valoare. Ii respectam pe cei de la Dinamo, dar dorinta noastra este de a castiga acest trofeu. Baietii sunt motivati, inteleg importanta acestui meci. Ambele echipe sunt in fata unui meci care poate sterge din imaginea proasta din acest sezon. O motivatie in plus va fi si faptul ca un trofeu castigat in fata celor de la Dinamo aduce si mai multa bucurie. Dinamo are un mic avantaj psihologic, dar noi credem ca avem un moral mult mai bun dupa ultimele prestatii" (Mediafax)

Florin Gardos, fundas Steaua: "Nu stiu daca finala Cupei este un meci pe viata si pe moarte, dar ambitiile sunt foarte mari. Ne dorim ca tehnicianul Cosmin Olaroiu sa ramana la Steaua. S-a schimbat mult echipa de cand a venit. Schimbarea s-a vazut de la primul meci, noi suntem foarte motivati si speram ca atitudinea noastra din finala si o victorie obtinuta miercuri sa-l convinga sa ramana".

Ioan Andone, antrenor Dinamo: "Voi alinia cea mai buna formula. Nu am accidentati. Gaman, singurul care era incert, s-a antrenat normal de luni. Am incredere ca jucatorii nostri care au castigat cupe si campionate vor fi decisivi in aceasta finala. Sper sa castige cine e mai bun. E un moment frumos pentru noi si pentru suporteri si vom face orice pentru a castiga acest meci. Poate nu vom juca spectaculos.".

Gabriel Torje, mijlocas Dinamo: "Avem onoarea sa jucam o finala impotriva rivalilor de la Steaua. Acesta lucru trebuie sa ne motiveze si sa fim concentrati 150%. Trebuie sa fim pregatiti pentru orice si sa iesim invingatori la final. Este cel mai important meci al sezonului, mai ales ca se disputa cu un trofeu pe masa. Nu cred ca se pune problema de echipa favorita. Cine va fi mai pregatit fizic si tactic, va castiga".

Steaua si Dinamo se intalnesc, miercuri, de la ora 21:15 (Protv si livetext pe HotNews.ro), in finala Cupei Romaniei, meciul urmand a fi condus la centru de arbitrul Marius Avram.