"Am avut o intelegere cu el (nr. Deac) si cu Schalke, dar astazi (nr. marti) m-a anuntat prin intermediari ca va discuta cu Rapid. Probabil Razvan Lucescu l-a influentat", a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, in legatura cu trecerea lui Ciprian Deac la formatia de pe "Valentin Stanescu".

Ciprian Deac, cu un pas in Giulesti Foto: Reuters

"Am avut ieri o intelegere cu Deac si cu Schalke, trebuia sa vina sa semneze contractul. Ne-am pus de acord cu Deac inca de sambata, el a insistat sa revina la noi. In aceasta dimineata (nr. marti) ne-a anuntat prin intermediari ca pleaca la Bucuresti pentru a discuta cu Rapid. Cred ca a fost influentat de Razvan Lucescu.

Sunt dezamagit de Deac, dar nu fac un capat de tara din asta, oricum acum nu se pune problema sa mai vina la noi. Probabil vrea sa incerce "farmecul vietii". Peste trei luni astept sa discut cu el, sa vad ce va spune atunci" - Iuliu Muresan, pentru prosport.

"Am transferat trei jucatori. Doi deja au semnat, iar al treilea avem un acord cu el, mai ramane sa negociem o optiune cu clubul de la care vine. Este vorba de Deac, pentru care am dus o batalie ca la Verdun. Cei doi cu care am semnat sunt Apostol si Oros (FC Brasov). Am stat luni de vorba cateva ore cu Apostol, este un ardelean get-beget, un mare caracter si pot spune ca deja am gasit un lider de echipa pentru sezon viitor. El a semnat deja contractul pe doi ani, plus doi ani optiune pentru noi. In ceea ce-l priveste pe Oros el a semnat pe cinci ani, pentru ca are doar 26 de ani si este un fotbalist de mare viitor" - George Copos, finantator FC Rapid, pentru Mediafax.

Zvonurile ca Razvan Lucescu va prelua din sezonul viitor pe Rapid prind din ce in ce mai mult contur, cu atat mai mult cu cat Deac, unul dintre preferatii selectionerului, va ajunge in Giulesti si nu la CFR, echipa de unde s-a transferat la Schalke.