Steaua se pregateste deja pentru viitorul sezon competitional, formatia din Ghencea urmand sa-i inroleze pe jucatorii brazilieni Leandro Tatu (atacant) si Jose de Sousa Wires (poate evolua atat fundas cat si mijlocas la inchidere). Pe langa cei doi, ros-albastrii au rezolvat deja transferurile fotbalistilor Mihai Costea, Gabi Matei, Rusescu si Dorinel Popa.

Tibi Balan, in GhenceaFoto: AGERPRES

Leandro Tatu (in varsta de 29 de ani, a marcat 9 goluri in 27 de partide) a evoluat ultima data la Beira Mar, jucatorul urmand sa soseasca in Ghencea din postura de fotbalist liber de contract (Steaua nu va plati niciun ban pe el). Jose de Sousa Wires (in varsta de 28 de ani) a jucat ultima data la Rio Ave, fiind un jucator polivalent (poate evolua fundas, dar si mijlocas la inchidere).

Cu echipa din Ghencea au semnat deja Mihai Costea (fost U Craiova), Gabi Matei (fost Pandurii), Raul Rusescu (fost Unirea Urziceni) si Dorinel Popa (fost Victoria Branesti).

De asemenea, foarte aproape de Steaua se afla si Junior Moraes, fostul jucator al Gloriei Bistrita asteptand sa fie declarat liber de contract de catre FIFA.

Pe o lista pentru a ajunge la Steaua se mai afla nume precum Dorin Goga (FC Timisoara), Lukas Magera (FC Timisoara), Wesley (FC Vaslui), Leonardo Santiago (AEK Atena) si Tiberiu Balan (Sportul Studentesc). Cu toate ca era dat deja in Ghencea, Balan nu a semnat cu Steaua, situatia acestuia fiind departe de a fi rezolvata. Suma ceruta de mijlocasul Sportului - 250 de mii de euro salariu si 200 de mii prima de instalare - fiind considerata prea mare.