CFR Cluj si-a prezentat, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, noul antrenor. Portughezul Jorge Costa a semnat un contract valabil pe un an, cu optiune de prelungire pentru inca unul, in functie de rezultatele de la finalul sezonului viitor.

Jorge Costa, antrenor CFR ClujFoto: Agerpres

"Treaba mea e sa lucrez, ma intereseaza sa fim cat mai organizati tactic si ce le voi cere e sa dea totul in fiecare meci. Daca pe teren am fost "Animalul", pe banca nu voi fi. Principala mea calitate ca om si ca antrenor e ambitia. Chiar daca voi avea un joc destul de organizat, tin mult la spectacol. De aceea am adus jucatori latini", a declarat Jorge Costa in cadrul conferintei de presa, citat de prosport.ro.

"Am cautat doua luni antrenorul potrivit. Antrenorii portughezi sunt cei mai de succes din istoria fotbalului. Asa e si in prezent. L-am adus pe Costa pentru ca are o tarie extraordinara de caracter si exact ce ne-a lipsit noua in acest sezon, personalitate si determinare. Asta vreau sa imprime si echipei. Cuvintele nu pot acoperi cariera lui in fotbalul mondial", a mentionat si Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj.

Oficialul clujean a confirmat aducerea la echipa a trei jucatori (Sougou, Lionn si Renan), anuntand si lista jucatorilor de care CFR se va desparti in vara: "Vor pleca sapte jucatori: Stancioiu, Amadio, Piccolo, Veloso, Dica, Bud si Batin. Costa mi-a zis si de alti 2 jucatori care ar putea pleca".