O tanara ce asista la meciul FC Rapid - FC Brasov (scor 1-0), din ultima etapa a Ligii 1, a suferit arsuri grave pe fata si gat, dupa ce suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren, informeaza Mediafax. Sase suporteri au fost dusi la politie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Alexandru Niculae, suporterii rapidisti au aprins torte la inceputul partidei, aruncand materialele pirotehnice si pe teren. O tanara din galerie, in varsta de 18 ani, a fost lovita de o torta aprinsa si a suferit arsuri pe 40% din suprafata corpului. Tanara a fost transportata la Spitalul de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri.

Dupa ce au analizat imaginile surprinse, jandarmii au identificat sase persoane ce au aruncat materiale pirotehnice pe teren. Persoanele in cauza au fost duse la sectia de politie, acolo unde li s-au intocmit acte de constatare si au primit interdictie de a se afla pe o arena sportiva pe perioade de la unu la trei ani. De asemenea, cei sase suporteri risca pedeapse cu inchisoarea intre trei luni si doi ani.

Alti doi suporteri au primit interdictie de a mai intra pe stadion timp de sase luni, plus amenzi de 150 lei si 250 lei, pentru ca s-au urcat pe gardul ce delimiteaza tribunele de suprafata de joc, incercand sa intre pe teren.