Sub amenintarea neprogramarii in ultima etapa a Ligii 1 si implicit a retrogradarii din cauza unei restante catre International Curtea de Arges, echipa Pandurii Tg. Jiu si-a rezolvat problemele si va putea juca meciul cu Vaslui, de sambata, 21 mai.

Pandurii Tg. Jiu risca sa fie neprogramata in ultima etapa a Ligii 1 din cauza unei restante catre Benone Benone Lazar, fostul patron al celor de la International Curtea de Arges. In cazul in care Pandurii nu juca meciul de sambata, echipa era retrogradata deoarece era a doua sanctiune de acest fel, gorjenii nefiind programati in etapa a XIX-a, cu Otelul Galati, pentru o datorie catre Dinamo.

"Am depus toate actele la secretariatul comisiei, iar Benone Lazar a venit si ne-a dat dreptate de aceasta data. El oricum nu primea nici un ban pentru ca toti banii se duc in conturile ANAF. Meciul cu Vaslui se va juca. Pandurii si-a achitat toate obligatiile reiesite din hotararile comisiilor. Nu avem nici un fel de problema", a declarat Marin Condescu, citat de sportingorj.ro.

Informatia a fost confirmata si de presedintele executiv al Pandurilor, Eugen Parvulescu: "S-a rezolvat si nu se pune problema sa nu jucam cu Vasluiul. Totul e in regula acum. Eram la a doua neprogramare si am fi fost retrogradati" (prosport.ro).