Portughezii continua sa fie la putere la CFR, formatia din Gruia fiind foarte aproape de a-l aduce pe banca tehnica pe Jorge Costa. Dupa ce au fost refuzati de catre tehnicienii Manuel Cajuda si Carlos Brito, ceferistii s-au orientat catre Costa, fost capitan al lui FC Porto in era Jose Mourinho (a cucerit Cupa UEFA, Champions League si Cupa Intercontinentala alaturi de echipa de pe Dragao).

Jorge CostaFoto: Captura YouTube

Parcursul slab al CFR-ului i-a facut pe oficialii echipei sa isi schimbe parerea in legatura cu pastrarea lui Alin Minteuan pe banca tehnica si pentru sezonul viitor. Primele piste testate au fost Manuel Cajuda si Carlos Brito, dar pana la urma sanse mari pentru a prelua formatia le are Jorge Costa.

In varsta de 39 de ani, Jorge a pregatit pana acum pe Sporting Braga (a fost interimar), Olhanense (a promovat dupa 34 de ani in prima liga din Portugalia) si Academica.

Costa a fost capitanul lui Porto in mandatul lui Jose Mourinho, perioada in care echipa de pe Dragao a castigat Cupa UEFA, Liga Campionilor si Cupa Intercontinentala.