Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat costul unui bilet pentru finala Cupei Romaniei, dintre Steaua si Dinamo, meci ce se va disputa pe stadionul Tineretului din Brasov, in data de 25 mai. Astfel, fiecare suporter ce va dori sa asiste la finala va plati 35 de lei pentru tichet.

Steaua - Dinamo, in finala Cupei RomanieiFoto: Agerpres

"Cluburile finaliste vor primi cate 30 la suta din totalul biletelor joi, 19 mai, ele fiind, ulterior, responsabile pentru distribuirea biletelor, conform propriilor sisteme si modalitati de vanzare. Suporterii echipei Steaua vor achizitiona bilete de culoare albastra, in sectoarele A-G, in timp ce fanii echipei Dinamo vor avea bilete de culoare rosie, in sectoarele J-N", informeaza FRF.

"Sectoarele H, I si P vor fi asa-numite sectoare-tampon, libere de spectatori. 20 la suta din totalul biletelor (avand culoare galbena) - sectoarele U-Z - vor fi vandute dupa data de 20 mai, spectatorilor neutri la casele de bilete ale FC Brasov. Sectoarele R si S sunt rezervate sponsorilor si partenerilor FRF, sectorul T fiind repartizat presei, aceste trei sectoare reprezentand ultimele 20 de procente din totalul biletelor tiparite", se mai arata in comunicat.

"Doritorii vor cumpara bilete, conform art.5 pct.8 al Legii nr. 4/09.01.2008, doar in baza Cartii de Identitate, cluburile urmand sa alcatuiasca tabele, continand datele de identificare (inclusiv CNP) ale tuturor suporterilor, precum si mijloacele de transport pe care acestia le vor folosi in vederea deplasarii la (de la) Brasov. Spectatorii vor trebui sa respecte prevederile Legii evocate mai sus, neputand avea asupra lor, printre altele, umbrele, nemaivorbind de obiectele interzise de respectiva Lege. Persoanele care vor asista la finala sunt rugate sa ajunga la stadion luand in consideratie faptul ca portile arenei se vor inchide cu o ora inaintea fluierului de start".

Steaua si Dinamo se vor intani, pentru prima data dupa 12 ani, in finala Cupei Romaniei. Ros-albastrii s-au calificat in ultimul act al competitiei dupa ce au trecut de FC Brasov gratie golului marcat in deplasare (1-1 scor general), in timp ce Dinamo a eliminat in semifinale pe Gloria Bistrita cu scorul general de 7-1.