A anuntat imediat dupa infrangerea cu Rapid (0-1 in Ghencea) ca renunta, iar in cursul zilei de joi a fost aproape de a reveni asupra deciziei. Sorin Cartu nu se va mai ocupa de pregatirea formatiei Steaua, surpriza venind din partea patronului echipei: Cosmin Olaroiu va antrena pe Steaua pentru urmatoarele doua saptamani", dupa cum a declarat Gigi Becali pentru Mediafax.

Olaroiu vrea Cupa Romaniei Foto: AGERPRES

Steaua a pierdut derbiul bucurestean cu Rapid, iar Sorin Cartu si-a prezentat demisia: "Am hotarat sa renunt la post, pentru binele echipei. Simt ca eu sunt ghinionul aici, ca nu e scris ca eu sa fac rezultate la Steaua. Altfel nu-mi explic, ca doar muncesc ca un nebun", a precizat antrenorul, extrem de suparat.

Surpriza a venit in dupa-amiaza zilei de joi, atunci cand patronul formatiei din Ghencea a dat vestea cea mare: Cosmin Olaroiu se va ocupa de pregatirea echipei in urmatoarele doua saptamani, conform Mediafax. In acte insa, antrenor principal va figura Gabriel Caramarin, secund in mandatul lui Sorin Cartu.

"Am vorbit cu Olaroiu, e acum langa mine. Caramarin va fi antrenor in acte, dar Olaroiu va conduce antrenamentele pentru astea doua saptamani. Nu e vorba de niciun ban. E fratele meu si vine sa ma ajute. Nu se pune problema de bani intre noi. El a zis sa nu se speculeze mai departe, pentru ca va antrena echipa doar pentru astea doua saptamani. El va fi antrenorul echipei, se va ocupa de antrenamente" - Gigi Becali (Mediafax).

"Bineinteles ca eu imi doresc ca Olaroiu sa continue la Steaua si dupa astea doua saptamani si sa fie antrenorul Stelei si mai departe. Dar nu vreau sa speculeze nimeni ceva, intelegerea e doar pentru astea doua saptamani", a conchis Becali.

Cu Olaroiu pe banca tehnica, Steaua a jucat semifinala Cupei UEFA in 2006.

"Chiar si Cristi Tanase e numit speranta, dar nu mai are 17-18 ani. El trebuie sa fie pregatit sa faca fata la cel mai inalt nivel. Tinerii nu au inca nivelul necesar marii performante. Eu nu sunt parintele Stelei sau seful Stelei ca sa-mi dau cu parerea referitor la ce e nevoie la echipa acum. Cei de acolo stiu cel mai bine, iar MM este cel mai indreptatit sa-si dea cu parerea" - Cosmin Olaroiu la digisport.

In varsta de 41 de ani, antrenorul roman a pregatit de-a lungul timpului pe FC National (2000-2002, 2002-2005), Steaua (2002), Poli Timisoara (2005), Steaua (2006-2007), Al Hilal (2007-2009) si Al-Sadd (2009-2010).

In urma infrangerii din meciul cu Rapid, Steaua se afla pe locul 6 in clasament, cu 50 de puncte acumulate. Ros-albastrii mai au de intalnit pana la finalul sezonului pe Gaz Metan Medias, FCM Targu Mures si CFR Cluj.