Steaua s-a despartit de jucatorii brazilieni Eder Bonfim si Ricardo Gomes, a informat, miercuri, clubul din Ghencea. Ca urmare a abaterilor celor doi jucatori, oficialii ros-albastri au decis sa le rezilieze contractele, fara a le mai plati restantele financiare de pe ultimele doua luni.

Ricardo Gomes a parasit SteauaFoto: Agerpres

"Jucatorii Eder Bonfim si Ricardo Gomes si-au reziliat contractele cu Steaua cu acordul ambelor parti", a anuntat Steaua prin intermediul site-ului oficial.

"Mi-au cerut sa le dau banii pe ultimele doua luni, dar le-am spus ca nu le mai dau nici un ban. Pana la urma au primit doar bilete de avion. Bonfim mai avea contract doi ani, iar Ricardo mai avea doar un an. Ca jucatori mi-au placut, dar nu permit astfel de iesiri la Steaua. Le-am spus ca, daca vor sa ramana la Steaua, le va fi mai greu decat la puscarie. Nici nu vreau sa-i mai vad in Romania, nu vreau sa mai aud vreodata de ei. Pentru urmatoarele sase luni le este interzis sa revina in Liga 1. Sa fie sanatosi si sa ramina in Brazilia", a declarat patronul Stelei, citat de gsp.ro.

Bonfim si Ricardo au trecut pe lista neagra a oficialilor ros-albastri dupa ce au fugit din cantonamentul echipei dupa victoria cu Otelul Galati si au petrecut pana dimineata intr-un club din capitala. Cei doi brazilieni au fost trimisi la echipa a doua, insa in cele din urma au fost iertati si reprimiti in lot. In urma cu o saptamana, Bonfim a fost din nou dat afara, pentru ca l-ar fi injurat pe antrenorul Sorin Cartu in momentul in care acesta l-ar fi scos de pe teren in meciul cu Pandurii Targu Jiu.

Ambii jucatori au venit in Ghencea in 2010: Eder Bonfim a fost adus de Victor Piturca de la FC Timisoara, in timp ce Ricardo Gomes a sosit de la Unirea Urziceni, alaturi de alti sase jucatori ai ialomitenilor.