Steaua refuza sa dea bilete suporterilor rapidisti pentru meciul de miercuri seara, cand clubul din Ghencea primeste vizitia celor de la Rapid, in cea de-a XXXI-a etapa a Ligii 1. Potrivit liderului galeriei rapidiste, oficialii ros-albastri au refuzat cererea giulestenilor, neinvocand vreun motiv.

Suporteri FC RapidFoto: AGERPRES

"Liga Suporterilor Rapidisti a solicitat clubului Steaua 406 bilete pentru membrii galeriei noastre, dar am fost refuzati. Astazi la sedinta pe care am avut-o impreuna cu reprezentantii Jandarmeriei, ai cluburilor si ai suporterilor, cei de la Steaua ne-au anuntat ca nu vor sa ne dea bilete. Nu stiu de ce. Noi speram ca pana maine sa se razgandeasca si sa primim, pentru ca avem o reciprocitate cu ei. Si Rapid le-a dat 406 bilete anul trecut, nu e normal sa nu ne dea niciun bilet. Daca isi vor mentine decizia inseamna ca Rapid nu va fi sustinuta de galerie la acest meci", a declarat liderul galeriei rapidiste, Valentin Marincea, pentru Mediafax.

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, spera ca Steaua sa dea dovada de intelegere si sa ofere bilete suporterilor rapidisti: "Noi, clubul Rapid, am primit 10 sau 12 invitatii in loja. Restul nu e treaba noastra, legislatia nu ne permite noua sa ne implicam. E treaba ligii suporterilor, ei se duc sa-si rezolve problema asta, noi nu avem niciun fel de drept sa ne implicam in asemenea activitate. Sper ca Steaua sa dea totusi dovada de intelegere si sa permita intrarea celor 400 de spectatori rapidisti, care au dreptul sa intre conform reciprocitatii".

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca neacordarea biletelor pentru suporterii rapidisti se incadreaza in regulament: "Clubul organizator poate da clubului vizitator pana la 5% din numarul de bilete puse in vanzare. Daca ma gandesc bine, eu fiind inginer, pana la 5% inseamna si zero. Se incadreaza. Zero este mai mic decat 5%".