Real Madrid nu si-a revenit dupa infrangerea din Champions League, echipa pregatita de Jose Mourinho fiind depasita cu 3-2, chiar pe Bernabeu, de catre Zaragoza. Lucrurile nu au mers mai bine nici pentru FC Barcelona, catalanii pierzand, scor 2-1, in deplasarea de la Real Sociedad (a fost a doua infrangere a catalanilor in actualul sezon de Primera Division).

Mourinho, invins pe Santiago Bernabeu Foto: Reuters

Cu destule rezerve in primul 11, Realul a piedut pe Bernabeu impotriva Zaragozei. Au marcat Latifa (41', 77') si Fernandez (55' din penalti) pentru oaspeti, respectiv Ramos (62') si Benzema (85') pentru galactici.

Barcelona a condus cu 1-0 la San Sebastian, dupa golul lui Thiago Alcantara(29'), dar a pierdut toate punctele pe final de meci. Diego Ifran a egalat in minutul 71, iar Xabier Prieto a marcat golul victoriei Realului din Sociedad in minutul 82, din penalti. A fost a doua infrangere din acest sezon a catalanilor, precedenta inregistrandu-se pe 11 septembrie 2010, 0-2 pe Nou Camp cu Hercules.

In urma acestor rezultate, situatia din Primera Division a ramas neschimbata, diferenta dintre Barcelona (prima pozitie) si Real (locul doi) fiind de opt puncte.

Real Madrid - Zaragoza 2-3

Real Sociedad - Barcelona 2-1.

Clasament:

1 Barcelona 88 puncte

2 Real Madrid 80

3 Valencia 63

4 Villarreal 57.

Dupa 0-2 pe Santiago Bernabeu, Barcelona si Real Madrid se vor intalni (pentru a patra oara in doar cateva saptamani) marti, 3 mai, in returul semifinalei din Champions League.