Eliminat la partida tur de pe Santiago Bernabeu (incheiata 2-0 pentru formatia blau-grana), Jose Mourinho va fi nevoit sa vada din tribune disputa de pe Nou Camp cu Barcelona, returul contand pentru semifinalele Champions League. Sederea lusitanului in Catalunia va fi insa destul de scumpa, gazdele inchiriind cu 20.000 de euro pe partida o loja de tip VIP.

Jose Mourinho Foto: Reuters

Dupa ce a zambit si a aplaudat ironic la deciziile centralului Wolfgang Stark, Mourinho a fost eliminat in partida de saptamana trecuta, de pe Santiago Bernabeu. Conform regulamentului, portughezul nu va avea voie sa stea pe banca tehnica la meciul de marti (nr. 3 mai, Nou Camp).

Jose a cerut o loja de tip VIP, iar pentru aceasta va fi nevoit sa achite 20.000 de euro. Acesta este pretul cerut de campioana Spaniei pentru o partida de o asemenea importanta, informeaza sport.es.

Veridicitatea informatiei a fost confirmata de catre Esteve Calzada, fost ofiter de marketing al Barcelonei, cel care a precizat ca orice doritor de loja VIP va fi nevoit sa scoata din buzunar 20.000 de euro.

Dupa ce a castigat cu 2-0 in deplasarea de la Madrid, FC Barcelona este cotata cu prima sansa la calificarea in finala Ligii Campionilor. Cu toate acestea, Realul nu isi ia gandul de la ultimul act de pe Wembley: "Sezonul nu s-a incheiat pentru noi", a precizat Jose Mourinho.