A pierdut cu 2-0 pe Santiago Bernabeu contra Barcelonei, in mansa tur a semifinalei din Champions League, dar acest rezultat nu-l face sa-si piarda speranta intr-o calificare pentru marea finala de pe Wembley. "Sezonul nu s-a incheiat pentru noi. Stam foarte bine cu moralul, acest tricou este alb (nr. al Realului), iar acum albul are o si mai mare semnificatie", a precizat Jose Mourinho pentru presa iberica.

Jose Mourinho Foto: Reuters

"Acum imi doresc si mai mult sa conduc echipa Real Madrid. Acest tricou este alb, iar acum albul are o si mai mare semnificaţie. Nu simt nicio presiune, pentru mine nu este nicio problema".

"Stam foarte bine cu moralul. Nu, sezonul nu se incheie decat la sfarsitul lunii mai, insa si dupa aceea avem meciuri amicale, iar cand joaca Real Madrid, chiar daca e vorba de un amical, nu suntem in vacanta" - a punctat Jose Mourinho intr-o conferinta de presa (conform Mediafax).

Real Madrid a pierdut cu 2-0 partida disputata impotriva rivalei FC Barcelona pe Santiago Bernabeu. Returul semifinalei din Liga Campionilor se va disputa in data de 3 mai, pe Nou Camp.

Cu 5 etape inainte de incheierea sezonului din Primera Division, Real Madrid se afla pe locul doi, la o distanta de opt puncte fata de liderul FC Barcelona. Pana in acest moment, galacticii au cucerit deja un trofeu, Madridul impunandu-se in Cupa Regelui Spaniei (1-0, dupa prelungiri, in fata Barcelonei).