Baerke van der Meij, in varsta de un an si jumatate, i-a impresionat pe oficialii clubului olandez VVV-Venlo cu talentul sau si, dupa numai o ora de antrenament, i s-a oferit un contract pe urmatorii zece ani.

Fotbalist cu "acte un regula" de la un an si jumatateFoto: vvv-venlo.nl

Tatal baietelului a postat in urma cu o saptamana un clip pe Youtube cu executiile sale. Video-ul in care tanarul suteaza trei mingi in cutia sa de jucarii a adunat peste un milion de accesari, atragand si atentia clubului VVV-Venlo.

Baerke a vizitat clubul si, dupa o ora de "antrenament", oficialii de la Venlo au fost impresionati de calitatile sale si i-au oferit un contract simbolic pe o perioada de zece ani. Desi nu stie sa scrie sau citeasca, baietelul de un an si jumatate nu a avut probleme la semnarea contractului, fiind ajutat de un pahar cu suc de portocale.

Parintii sai sunt suporteri ai formatiei VVV Venlo, iar bunicul sau a jucat fotbal profesionist: "Postul preferat de joc al tanarului nu este clar. Cu toate acestea, putem vorbi despre un jucator de picior drept cu o tehnica de sut foarte buna, perseverenta si, cel mai important, o mostenire genetica de la bunicul sau", se arata in comunicatul clubului olandez".