Fundasul lui Internazionale Milano, Cristian Chivu, este pe lista de transferuri a celor de la Napoli. Cum campioana Italiei planuieste schimbari drastice la echipa, capitanul nationalei Romaniei ar putea fi cedat din vara la fosta echipa a lui Diego Maradona, napoletanii fiind dispusi sa plateasca o suma rezonabila, informeaza publicatia online tuttomercatoweb.com.

Cristi ChivuFoto: Reuters

Napoletanii cauta intariri pentru sezonul urmator, cand cel mai probabil vor evolua in Liga Campionilor. Cristian Chivu este un jucator pe placul lui Walter Mazzarri gratie flexibilitatii sale tactice, fundasul roman putand evolua atat in centru, cat si pe banda stanga.

Dupa un sezon dezamagitor in Europa si in Serie A, presedintele lui Inter, Massimo Moratti, planuieste schimbari radicale la echipa, iar locul lui Chivu este in pericol. Contractul fundasului roman expira in 2012, iar presedintele lui Napoli, Dino De Laurentis, e dispus sa plateasca "o suma rezonabila" pentru a se asigura ca il va avea din vara la echipa pe unul dintre cei mai experimentati fundasi din Serie A.