"Jucatorii de la Dinamo au introdus materiale pirotehnice in fulare si in mingi, este o premiera pentru fotbalul romanesc. Clubul Dinamo trebuie sa plateasca si asa va fi. Avem probele video, totul este destul de clar. Vom merge pana in panzele albe", a declarat Mihai Stoica (manager general Steaua) la finalul disputei Steaua - Dinamo (0-1).

Torte aruncate de suporterii dinamovisti Foto: AGERPRES

"Rezultatul este nedrept, sunt suparat pentru ceea ce s-a intamplat inainte de inceperea partidei. Jucatorii de la Dinamo au introdus materiale pirotehnice in fulare si in mingi, este o premiera pentru fotbalul romanesc. Clubul Dinamo trebuie sa plateasca si asa va fi. Vom ajunge sa se introduca topoare si mai stiu eu ce pe stadion cand jucam cu Dinamo. Pentru mine, meciul s-a jucat inainte de start, a fost infractionalitate. Gestul a fost impotriva legii. Nu Dinamo conduce fotbalul romanesc. Avem probele video, totul este destul de clar. Vom merge pana in panzele albe. Jucatorii de la Dinamo au vrut sa dea foc stadionului. Noi am fost super fair-play fata de ei, toti jucatorii vor plati pentru aceste gesturi" - Mihai Stoica (digisport).

"La inceputul meciului, cand jucatorii au impartit fulare si mingi suporterilor dinamovisti, au fost date in acelasi timp si torte. Intr-unul dintre fulare am gasit, bine innodate, patru torte. Fularul a ajuns la noi pentru ca nu a fost aruncat cu suficienta putere si nu a ajuns in tribune. Jucatorii nu beneficiaza de nicio clementa, vor fi tratati ca oricare persoana care incalca legea" - purtator de cuvant al Jandarmeriei (gsptv).

Daca vor fi gasiti vinovati, fotbalistii de la Dinamo risca interdictii pe stadioane de cel putin sase luni de zile si dosare penale.