Astra si Rapid si-au impartit punctele in meciul etapei a XXVIII-a a Ligii 1, remizand vineri seara, scor 0-0, la Ploiesti. Neinvinsi de sase meciuri, giulestenii sunt multumiti de rezultatul obtinut impotriva "echipei cu cea mai slaba posesie din campionat".

Marius Sumudica Foto: HotNews / DP

Click aici pentru rezultatele, programul si clasamentul Ligii 1!

"Imi felicit baietii pentru ca au dat dovada de caracter si s-au luptat pana la fluierul final sa nu luam gol. Echipa a facut un joc bun, pe un teren destul de greu. Astra nu a avut niciun secret pentru mine: a refuzat constructia, a incercat sa atace numai cu mingi lungi. E echipa cu cea mai slaba posesie din campionat", a declarat Sumudica la conferinta de presa.

"A fost un rezultat echitabil, nu pot spune ca meritam victoria, chiar daca am avut mai multe ocazii. Cred ca am avut si un penalty la Grigorie. Dar pana la urma e un punct meritat si extrem de muncit. Am vrut un punct si l-am obtinut. Nu am mai pierdut de sase meciuri si pentru mine e un lucru pozitiv", a adaugat antreorul Rapidului.

Tibor Selymes, antrenorul Astrei Ploiesti, s-a declarat si el multumit de punctul obtinut in fata giulestenilor: "Rapid nu ne-a surprins cu nimic. Stiam ca are o posesie buna si cel mai valoros lot din Liga 1, dar nu ne-a surprins cu nimic. Am castigat un punct, pana la urma pentru asta jucam".