Steaua a remizat cu FC Brasov in Ghencea, in prima mansa a semifinalei Cupei Romaniei, iar prestatia ros-albastrilor i-a nemultumit pe spectatorii prezenti pe stadion. "Le cer scuze fanilor in numele echipei. A fost o prestatie jenanta a noastra. Ma nemultumeste jocul, dar mai e si returul", a precizat Sorin Cartu.

Steaua, doar remiza cu FC Brasov Foto: AGERPRES

"Ma asteptam la altceva. Ma nemultumeste jocul, dar mai e si returul. Azi am jucat prost si sunt dezamagit. Le cer scuze in numele echipei celor care au venit la stadion si suporterilor stelisti din fata televizorului. A fost o prestatie jenanta a noastra.

N-am stiut cum sa contracaram asezarea cu cinci fundasi a Brasovului, trei centrali si doi laterali. Era normal ca ei sa incerce sa scoata un rezultat cat mai strans, dar noi trebuia sa gasim antidot pentru a desface aceasta aparare. Ma ingrijoreaza pentru ca la fel de prost am jucat si cu Sportul, iar echipa de acum din teren nu poate avea ca scuza oboseala, doar Brandan si Geraldo au jucat mai mult inaintea acestui joc.

Sansele de calificare raman egale. Daca noi nu avem sperante sa facem un rezultat bun care sa ne califice la Brasov ce rost are sa jucam finala? Suntem de condamnat daca nu reusinm sa ne calificam in finala" - Sorin Cartu dupa incheierea partidei cu FC Brasov (Mediafax).

"Ne asteptam la un joc greu, am venit sa facem un joc tactic. Ne-a lipsit prospetimea, mi-am simtit jucatorii putin obositi si cred ca asta a contat mult. Strategia din punct de vedere defensiv ne-a iesit foarte bine. Am incercat si am reusit sa nu lasam pe Steaua sa se apropie de poarta noastra. As vrea sa mentionez ca Steaua a avut si o zi în plus de odihna si ca dispune si de un lot mai puternic. Steaua e într-o revenire in campionat si isi doreste mult sa castige si Cupa Romaniei. Sansele de calificare raman 50-50. Azi am fost superiori pentru ca noi am format un grup, dar nu se pune problema ca noi sa fim o echipa superioara Stelei, pentru ca Steaua e o echipa mare" - Antonio Conceicao, antrenor FC Brasov (Mediafax).