Jose Mourinho a castigat primul trofeu ca antrenor la Madrid: miercuri seara, Real a cucerit Cupa Spaniei, dupa o finala cu marea rivala Barcelona - madrilenii s-au impus in prelungiri, prin golul lui Cristiano Ronaldo (minutul 103).

Foto:

Victoria a imprumutat din miracolul ce insoteste in mod obisnuit performantele lui Mourinho - Real Madrid a suferit enorm in repriza secunda, cand a trebuit sa suporte o dominare pronuntata a catalanilor. In mod straniu, Barcelona a disparut complet in prelungiri!

Probabil, Mourinho a folosit mai bine minutele de pauza, iar echipa sa a reactionat - Cristiano Ronaldo a ratat o sansa buna in minutul 97, anticipand golul din minutul 103: reluare cu capul, din centrul careului, dupa o centrare perfecta a lui Angel di Maria.

De la 0-5 in toamna, in campionat, la acest 1-0 din finala Copei del Rey, jocul lui Real s-a imbunatatit considerabil. Din pacate pentru Barcelona, progresul madrilen incepe sa se faca simtit spre finalul unei stagiuni complicate: miercuri, Real a castigat un trofeu, iar saptamana viitoare, cele doua echipe se reintalnesc, pentru mansa-tur din semifinala Champions League...