Restantele salariale pe care clubul Rapid le are catre Juliano Spadacio l-au facut pe brazilian sa paraseasca echipa. Aflat sub contract cu Rapid pana in vara anului viitor, mijlocasul a luat decizia sa plece miercuri catre Brazilia, mentionand ca se va reintoarce in Giulesti atunci cand va fi platit.

Juliano Spadacio, FC RapidFoto: Rompres

Spadacio nu a luat parte la antrenamentele echipei de marti, antrenorul Marius Sumudica sustinand ca mijlocasul trebuia sa se duca la doctor deoarece avea probleme la genunchiul drept, jucand de trei meciuri cu infiltratii. Tehnicianul giulestean a admis ca sunt probleme cu Spadacio, insa nadajduia ca ele vor fi rezolvate la timp.

Miercuri, brazilianul de 30 de ani a decis insa sa paraseasca Romania, in semn de protest fata de atitudinea clubului fata de el: "Pana in prezent, nu am primit decat promisiuni de la conducere. In momentul in care voi avea banii in cont, voi reveni la echipa. Domnul Dinu nu a mai vorbit cu mine de 15 zile. Nu sunt platit de 3 luni. Plec in Brazilia si daca se va rezolva, sambata ma intorc. De acum, domnii Copos si Dinu Gheorghe trebuie sa vorbeasca cu agentul meu. M-am simtit jignit. Stiu ca trebuie sa imi intretin familia in Brazilia. Nu am nimic cu fanii. M-au respectat si ii respect, dar trebuie sa ma inteleaga", a declarat Spadacio la plecare, citat de Prosport.

"Nu cred ca e bine daca procedeaza in acest fel. Nu s-au implinit cele 60 de zile ca sa ne poata contesta ca nu l-am platit salariul pe luna februarie. O sa-l platim. El vrea sa fie platit la zi, dar asta este destul de greu. N-a primit banii pe februarie si pe martie, ca toata lumea, dar suma poate fi platita pana pe 29 aprilie, conform regulamentului. Nu facem intentionat asta. Sunt probleme cu banii peste tot. Eu sper sa nu faca un gest nesabuit pentru ca il va costa si ar fi pacat sa nu joace un an si ceva. Daca el considera ca e bine ce face e problema lui. Noi il asteptam dupa-masa la pregatire. N-a anuntat pe nimeni de la club ca pleaca din tara", a declarat presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, la Gsptv.

"Nu am vorbit cu el pentru ca nu raspunde la telefon de azi dimineata. Pana acum e singurul jucator care a facut notificare", a adaugat oficialul giulestean.