In continuare sub contract cu Universitatea Craiova, Mihai Costea a sosit cu doua luni si jumatate mai devreme la Steaua, echipa ce l-a cumparat cu 1,4 milioane de euro. Exclus din lotul "Stiintei" de Laurentiu Reghecampf pentru ca nu se mai antrena "asa cum trebuie", Costea a obtinut acordul oficialilor Craiovei pentru a se alatura mai repede echipei lui Sorin Cartu.

Mihai CosteaFoto: AGERPRES

Dupa ce antrenorul Craiovei l-a exclus din lot, Mihai Costea a decis sa faca mai repede pasul catre Ghencea. Desi are drept de joc la echipa ros-albastra din iulie, Costea a primit acceptul din partea Cariovei sa plece mai devreme, astfel ca atacantul se antreneaza alaturi de elevii lui Cartu inca de joi.

"Nu mai aveau nevoie de mine la Craiova, asa ca am inceput sa ma pregatesc cu Steaua. E un lot mai valoros, o echipa mai titrata, o presiune mai mare. Cel mai important e sa joc bine, sa dau goluri si sa ajung la nationala. Cel mai bine in teren ma simt ca extrema stanga, dar voi juca unde ma pune antrenorul. Trebuie sa ma pregatesc si voi da totul din vara", a explicat Mihai Costea la sport.ro.

"Steaua are sanse si la titlu. Sper sa prinda finala Cupei si sa o bata pe Dinamo", a adaugat atacantul, urandu-le si fostilor sai colegi sa se salveze de la retrogradare: "Craiova va ramane in sufletul meu, sper sa se salveze de la retrogradare".