Brazilienii Eder Bonfim si Ricardo au fost exclusi din lotul Stelei si trimisi la echipa a doua pe termen nelimitat, dupa ce au plecat din cantonamentul echipei dupa victoria din campionat cu Otelul Galati, petrecand pana dimineata intr-un club din capitala.

Ricardo Gomes a parasit SteauaFoto: Agerpres

Steaua a schimbat liderul Ligii 1 miercuri seara, dupa ce a invins cu 1-0 pe liderul Otelul Galati. Bonfim si Ricardo au parasit insa pe ascuns cantonamentul dupa aceasta partida, petrecandu-si noaptea intr-un club din centrul Bucurestiului. Sefii Stelei au aflat despre noua escapada a petrecaretilor brazilieni si au decis sa ii indeparteze de la prima echipa.

Nefiind la prima abatere de acest gen, cei doi sud-americani au fost trimisi la echipa a doua de catre antrenorul Sorin Cartu: "Mi se pare incredibil sa ai o astfel de atitudine cand esti la Steaua. Eu, unul, nu pot antrena astfel de fotbalisti iresponsabili", ar fi spus tehnicianul ros-albastru, potrivit gsp.ro.

Dupa aceasta noua abatere, cei doi brazilieni, criticati in dese randuri de conducerea clubului, sunt foarte aproape de o despartire de echipa la finalul sezonului.

Update: "A venit Bonfim la mine sa-si ceara scuze, dar asta nu e de scuze ci e hotie, sfidare, batjocura fata de toti ceilalti. Nu pot sa trec peste decizia antrenorului de a-i trimite la echipa a doua. Chiar daca ma impresioneaza, ca mi-e mila, nu pot sa trec peste antrenor. Ambii vor avea acelasi tratament: 25% la salariu si echipa a doua", a fost reactia patronului Stelei.