Lider al Ligii 1 inca din etapa a opta, Otelul Galati a coborat miercuri seara pe treapta a doua a podiumului, fiind insa la egalitate de puncte cu FC Timisoara. Moldovenii au cedat cu 0-1 in Ghencea, sperand insa in continuare ca isi vor putea recupera pozitia de lider pana la finalul campionatului.

Dorinel Munteanu (Otelul Galati)Foto: AGERPRES

Sorin Cartu, antrenor FC Steaua: "Am facut o partida buna si meritam sa castigam. A fost o partida grea, pe muchie de cutit, dar cred ca am fi putut sa o decidem din prima parte. Asa a trebuit sa inchidem jocul pentru ca si 1-0 e o victorie. Ca sa ne clasam in primele doua locuri ne trebuie si multa sansa. Otelul are ca atu echipa, au multe automatisme si se bat pentru fiecare balon. Un minus la ei e forta ofensiva. Nu au jucatori care sa iasa din tipar. Ei au surprins mult in fotbalul romanesc pentru ca forta de grup a trecut peste valoare individuala". (Mediafax).

Marius Stan, director general Otelul Galati: "Nu stiu de ce suntem atat de fricosi de fiecare data cand jucam in Ghencea. Nu avem de ce sa renuntam la titlu atata timp cat avem sanse. Daca nu vom putea, e alta poveste, dar noi vrem sa redevenim echipa aceea muncitoare care a dominat turul". (site-ul oficial al clubului)

Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati: "Sunt suparat pentru ca, din punctul meu de vedere, am inceput jocul cuminti si le-am permis adversarilor sa marcheze in urma unei greseli de plasament. Apoi am pus presiune pe adversar, am avut si noi cateva ocazii, dar n-a fost suficient. Mai avem foarte mult de munca la aceasta echipa. Sunt jocuri cu presiune si eu vroiam altceva de la jucatori. Ce sa mai comentez daca domnul arbitru i-a spus unui jucator de-al meu:

Click aici pentru rezultatele, programul si clasamentul Ligii 1!

Lupta pentru primul loc a intrat in linie dreapta, iar primele doua clasate au o misiune dificila in etapa urmatoare: Otelul intalneste pe Dinamo, iar Timisoara pe Rapid. "Cred ca echipa care va avea nervii mai tari va castiga titlul. Dupa doar 60 de ore de la aceasta partida avem meciul cu Dinamo. Sper ca acasa sa castigam cu Dinamo, desi va fi un meci foarte greu. Sper din tot sufletul sa terminam primii la final", a adaugat tehnicianul galatenilor.